آثار مشابه این کتاب در بازار فقط یک کتاب ترجمه شده باعنوان “مدیریت اختلالات بویایی وچشایی” توسط دکتر رفیعه علیزاده – دکتر محمد فرهادی-کتر سیدکامران کامروا (مولفان حاضر در این کتاب) که این کتاب ترجمه شده بسیار تخصصی میباشد و فقط دانشجویان پزشکی میتوانند از اطلاعات آن استفاده کنند.
بهروزبودن اطلاعات این کتاب بخصوص در زمینه اختلالات ناشی از کووید 19 از بارزترین امتیازات این کتاب میباشد.
تاکنون تحقیقات وسیعی در زمینه اختلالات بویایی و چشایی انجامنشده است. اما با پیشرفتهای علمی در زمینههایی پزشکی و دارویی از جمله سامانههای دارورسانی و همچنین با توجه به افزایش اختلالات بویایی و چشایی در سالهای اخیر بخصوص اختلالت بویایی و چشایی ناشی از ویروس کووید 19 ، امید است که در آینده نزدیک درمانهای مؤثری برای بیماران مبتلا به اختلالات بویایی و چشایی ارائه شود.
در این کتاب سعی شده است که اهمیت حس بویایی و چشایی در کیفیت زندگی و همچنین انواع اختلالات مربوطه، علتها، روشهای پیشگیری، تشخیص و درمان ارائه شود و در پایان نیز اختلالات بویایی و چشایی ناشی از کووید 19 مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.